Ravine View of GVSC Collegiate Center

Files

Link to full-size

Title

Ravine View of GVSC Collegiate Center

Contributor

Johnson, Johnson & Roy, Inc. (landscape architects & site planners)
Meathe-Kessler, Associates, Inc. (architects)
Wehrer & Borkin (educational consultants)
Williams & Works (utility consultants)
Hotaling, Robert B. (area township planner, MSU)
Jones, John Paul (head of city planning department, Grand Rapids)

Description

Architect's drawing of the interior and exterior of the Collegiate Center of Grand Valley State College, later named Seidman House, as seen in the publication, "Grand Valley State College: A Guide to Future Physical Development," circa 1961. In the drawing, the study lounge and outdoor terrace of the Collegiate Center are featured among the wooded ravines, with people seen inside the windows of the building and outside enjoying the outdoor patio seating.

Date

1961

Rights

Publisher

Grand Valley State University. University Libraries. Special Collections & University Archives

Identifier

GVSC_Guide-to-Future-Physical-Development_025

Format

image/jpeg

Type

Image

Language

eng

Citation

Grand Valley State College, “Ravine View of GVSC Collegiate Center,” Digital Collections, accessed January 31, 2023, https://digitalcollections.library.gvsu.edu/document/49602.
Suggest a correction to our metadata.