Seidman House. Architect's plan of building and ravine decks

Files

Link to full-size

Title

Seidman House. Architect's plan of building and ravine decks

Description

Architect's plan of the interior of the Collegiate Center of Grand Valley State College, later named Seidman House, among the wooded ravines, circa 1962. The plan features the interior layout of the building, including the study lounge, pit area, dining room, and faculty lounge, in addition to the outdoor terrace area and the series of cement decks that make up the outdoor seating among the ravines.

Date

1962

Rights

Publisher

Grand Valley State University. University Libraries. Special Collections & University Archives

Identifier

GV012-01_UComm_Buildings_Collegiate-Center_Architect-03

Format

image/jpeg

Type

Image

Language

eng

Citation

Meathe, Kessler & Associates, “Seidman House. Architect's plan of building and ravine decks,” Digital Collections, accessed February 21, 2024, https://digitalcollections.library.gvsu.edu/document/49574.
Suggest a correction to our metadata.