Seidman House. Architect's drawing of student study lounge

Files

Link to full-size

Title

Seidman House. Architect's drawing of student study lounge

Description

Architect's drawing of the student study lounge fireplace area of the Collegiate Center, known as The Pit. The Collegiate Center was later named Seidman House, ca. 1962.

Publisher

Grand Valley State University. University Libraries. Special Collections & University Archives

Identifier

GV012-01_UAPhotos_000007

Format

image/jpeg

Type

Image

Language

eng

Date

1962

Local Subject

Seidman House
Collegiate Center
Meathe, Kessler & Associates
1960s

Citation

Meathe, Kessler & Associates, “Seidman House. Architect's drawing of student study lounge,” Digital Collections, accessed July 19, 2018, https://digitalcollections.library.gvsu.edu/document/2980.
Suggest a correction to our metadata.